24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

BÜYÜMENİN ALTINDA BU GERÇEK YATIYOR

Pendik?in önde gelen inşaat şirketlerinden AKÇAOĞLU, bayram arefesinde çalışanlarına yemek verdi. Sıvacısından demircisine kadar tüm çalışanların katıldığı yemek, Kartal Çınaraltı Restaurant?ta gerçekleştirildi.

Büyümenin altında bu gerçek yatıyor


Akçaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Akça, bayram arefesinde, sıvacısından demircisine, kalıpcısından idari personeline kadar tüm çalışanlarına bir yemek verdi. Tüm çalışanlarının katıldığı yemek daveti, başta çalışanları olmak üzere insana verdiği değer ve ehemniyeti göstermesi hasebiyle, Akçaoğlu inşaat firmasının her geçen gün büyümesinin altında yatan gerçek olarak alğılanıyor.
Son teknoloji ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin özgüvenini kazanan Akçaoğlu, yine müşterilerinden aldığı güven ve destekle, bu kriz ortamında bile yeni projeler üretebilmenin çabasını veriyor. Kısa bir süre içinde yeni projelerini de hayata geçireceklerini kaydeden firma yönetim kurulu başkanı Kasım Akça, “Amacımız tabiki, elde edeceğimiz ticari karla para kazanmak, ama bunu insan hayatını ve müşterilerimizin memnuniyetini sağlayarak yapmaktır. Başarımızın sırrı da budur.” diyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.