08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BU FIRINDA EKMEKLER ATEŞ GÖRMEDEN PİŞİRİLİYOR

Kara fırın, taş fırın, kebap fırını, simit fırını, lahmacun fırını, ekmek fırını, vakfıkebir fırını, pide fırını gibi çeşitli fırın örnekleri duymuştuk, ancak ilk defa özellikle hem taş ve hem de dönerli fırını öğrenmiş bulunduk

Bu fırında ekmekler ateş görmeden pişiriliyor



Pendik Lale Sokak No: 7 adresinde, yaklaşık 3 yıl önce hizmete giren Külünkoğlu Fırıncılık ve Unlu Mamülleri, 15 şubesi ile İstanbul’un ve Türkiye'nin bir çok noktasında, unlu mamüller üzerine önemli işlevler gerçekleştiriyor.

   AVRUPA STANDARTLARINDA ÜRETİM
   İşletme sahiplerinden Ali Özdemir ve Recep Fatih Çelik, tabanı taş fırın olan ve aynı zamanda dönen fırında ekmek üreten iddialı bir işletme olduklarını, özellikle ekmek kalitesinde Avrupa standartlarında üretim yaptıklarını önemle vurgulayarak, işletmelerinde müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğunu ifade ettiler.

   FIRINCILIKTA ÇIĞIR AÇTIK
   Karadenizliliğin de getirdiği pratik zeka ile fırıncılıkta yeni bir çığır açtıklarının altını çizen Çelik ve Özdemir tabanı taş olan ve dönerli olarak dizayn edilen ateş, kül, is, vs. kirli ve kötü görüntülerden uzak, özel uygulamalı fırında ekmek ürettiklerini, otantik ve klasik görünümüyle müşterilerilerinin beğenisine sunduklarını kaydettiler.

   EKMEK ÜRETİMİ  BİZİM İŞİMİZ
   İşletme yetkilileri, Ekler Pasta ve ekmek üretiminde hayli iddialı olduklarını, müşteri portföylerini örnek göstererek, açıkladılar
Unlu mamüller üretimi üzerinde kalite ve yeterlilikle ilgili tüm belgelerinin mevcut olduğunu da söyleyen işletme yetkilileri, “Ekmek üretimi, bizim işimizdir ve işletmemizde müşteri memnuniyeti ön plandadır.” şeklindek konuştular.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.