29 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

BU ÇOCUKLAR KİTAP OKUMAYI SEVİYOR

Pendik Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan Özel Dolunay Anaokulu, öğrencileriyle oldukça dikkat çekici faaliyetlere imza atıyor.

Bu çocuklar kitap okumayı seviyor

05 Nisan 2016 Salı 18:55

Mahalle ve ilçede çeşitli etkinliklere katılarak minik öğrencileri hayata hazırladıklarını ifade eden okul idarecisi Fatma Gündoğdu, yaklaşık 20 minik öğrenci grubu ile Özel Dolunay Anaokulu yakınlarındaki Hamit Aytaç Kültür Merkezi'nde faaliyet gösteren mahalle muhtarlığını ziyaret ettiler. Muhtar Yılmaz Yaman’dan mahalle ile ilgili bilgi alan Fatma Gündoğdu yönetimindeki minik öğrenciler, daha sonra yine aynı kültür merkezi içinde yer alan kütüphaneyi gezdiler ve kütüphanede kendilerine uygun kitapları karıştırdılar.

İdareci Fatma Gündoğdu, "Kütüphaneler haftası dolayısıyla öğrencilerimize kitap sevgisini ve okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Yavrularımızı ülkesine faydalı insanlar olarak yetiştirmek ve bu bilinci aşılamak amacıyla eğitim faaliyeti yürütüyoruz."dedi.

Gündoğdu ve öğrencilere muhtar yardımcısı Gülcan Aşina Yıldırım ile kütüphane sorumlusu Serra Metin’nde eşlik etti.  Minik öğrenciler, kültür merkezinin diğer birimlerini de gezme fırsatı buldular. 

dsc_0007.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.