24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

BENİ GEÇEMEZSİN DEDİ, KAFAYI GEÇİRDİ!

İçmeler Köprüsü üzerinde aynı istikamette seyir halinde ilerleyen bir minibüs şoförü, kendisini geçtiği için kızdığı halk otobüsü şoförüne, ?Beni geçemezsin? dedi ve kafa atarak yaraladı. Saldırı sonrası korkuya kapılan saldırgan şoför, kullandığı aracı

Beni geçemezsin dedi, kafayı geçirdi!


İnsan olarak bu kadarına da pes dedirten bahsi geçen olay saldırıya uğrayan halk otobüsü şoförünün ifadesine göre şöyle gerçekleşti;
Tuzla-TOKİ hattında çalışan 34 M 6110 plakalı minibüs ile Kartal-Tepeören hattında çalışan 34 BC 4200 plakalı halk otobüsü, İçmeler köprüsü girişinde aynı istikamette yanyana gelirler ve iki araç sürücüsü de bir birini geçmek ister. Köprü çıkışında halk otobüsü, minibüsü geçer ve ne olduysa ona başlar.

VEDAT GÖK, KANLAR İÇİNDE KALDI
Kendisini geçen halk otobüsü sürücüsüne sinirlenen kimliği belirsiz minibüs şoförü, trafik ışıklarının olduğu yerde halk otobüsü şoförü Vedat Gök’ü durdurur. Sinirli bir halde GÖK’ün yakasına yapışarak, “Beni geçemezsin” diyerek bağıran kimliği belirsiz minibüs şoförü birden bire kafa atarak, halk otobüsü şoförünü kanlar içinde bırakır.
SALDIRGAN ŞOFÖR, ARACINI DA BIRAKARAK KAÇTI

Saldırı sonrası GÖK’ün kanlar içinde kalması nedeniyle korkuya kapılan saldırgan minibüs şoförü, panik halde kullandığı aracı da olay yerinde bırakarak, yaya olarak kaçtı. Saldırıya uğrayan otobüs şoförü Gök, uzun bir süre minibüs sahibinin ve polisin gelmesini yaralı bir halde bekledi.

ARAÇ SAHİBİ, ŞOFÖRÜNÜ TANIMIYOR!
Uzun bir süre sonra olay yerine gelen ve saldırıya uğrayan Gök’ten özür dileyen minibüs sahibi, aracını kimin kullandığını bilmediğini ve şoförü tanımadığını ifade etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.