24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

BELEDİYE TÜKODER İLE İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Beşinci ve sivil toplum örgütlerinden sorumlu Av. Murat Türkyılmaz, 24 Şubat Perşembe günü, Tükoder?i ziyaret etti.

Belediye TÜKODER ile işbirliğine gidiyor


BEŞİNCİ, kamu yararına derneklerden biri olan Tükoder’i ziyaretinde, bilhassa son zamanlarda, halkın büyük ölçüde mağduriyetine yol açan kapıdan yapılan satışlara karşı tükedicileri bilinçlendiren, haklarını korumaya çalışan, hakem heyetleri ile tüketici mahkemelerinde vatandaşların, haklarını aramalarında yardımcı olan dernek üyelerine teşekkür etti.
Bundan sonraki çalışmalarında, halkın mağdur olmasını önlemek adına belediye olarak, Tükoder’le ortak bir çalışma içinde olmak istediklerini vurgulayan belediye başkan yardımcısı Nurettin Beşinci, en kısa zamanda bir araya gelmek istediklerini de belirtti.
Dernek Başkanı Sabahat Ateş, bu konuda en iyi çalışma, kapıdan yapılacak satışlara karşı tüketiciyi uyarmak olduğunu söyleyerek, “Bunun bir dolandırıcılık olayı olmadığını, yönetmeliklerinin ayrı olduğunu ve bu nedenle, bu satışların, savcılıkları ilgilendirmediğini” ifade ederek; bu bilgileri, daha geniş çalışmalarla halka duyurmak gerektiğini kaydetti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.