08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara16°C

BBP?NİN TEMAYÜLÜNDEN CEMAL CAN ÇIKTI

Büyük Birlik Partisi Pendik İlçe teşkilatının aday adayları arasında yaptığı temayülden Cemal Can birinci çıktı.

BBP?nin temayülünden  Cemal Can çıktı

Yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını kaydeden Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Cemal Can, teşkilat mensuplarının gösterdiği teveccühe teşekkür etti.
Belediye başkan adaylarının önümüzdeki günlerde açıklanacağını kaydeden CAN, hedeflerinin Pendik Belediye Başkanlığını kazanmak olduğunu söyledi.
Büyük Birlik Partisi’nin güçlü lideri ve kararlı politikalarıyla halkın gönlünde yer edindiğini kaydeden Cemal Can,” BBP halkımızın değerlerini paylaşan bir siyasi harekettir. Hiç bir derin güçle ve dış odakla gizli anlaşması yoktur. Halkımızı en iyi anlayan siyasi hareketiz. Kurulduğu günden buyana temel politikalarına ters düşmemiştir.” dedi.
Pendik’te teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ve seçimlere hazır duruma geldiklerini de kaydeden Can,”29 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Pendik belediye Başkanlığını kazanmayı arzuluyoruz. Biliyorum kolay bir hedef değil, ancak ulaşılmaz bir hedefte değil. Bunu başaracak gücümüz ve potansiyelimiz var. Tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte 29 Mart’a kadar Pendik’te çalmadık kapı bırakmayacağız. Genel politikalarımızı ve yerel yönetim anlayışımızı halkımıza anlatacağız.” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.