24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

BAŞKAN ŞAHİN?E SÜRPRİZ ZİYARETÇİ

CHP?nin Pendik Belediye Başkan Adayı M. Salih Usta, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin?i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

BAŞKAN ŞAHİN?E SÜRPRİZ ZİYARETÇİ

M. Salih Usta, yerel seçimlere ilişkin yaptığı değerlendirmede Pendik’te demokratik bir seçim sürecinin yaşandığına vurgu yaptı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin ise Salih Usta’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Şahin, Pendik’te seçimlerin bir şölen havasında geçtiğini belirterek, bu tablonun oluşmasında pay sahibi olan, tüm siyasi partilere ve adaylara teşekkür etti.

İÇTEN VE SAMİMİ SOHBET

CHP Pendik Adayı M. Salih Usta, CHP’li meclis üyesi adayı Paşa Usta ve geçen dönem belediye meclisinde görev yapmış olan Yusuf Özden’le birlikte Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin’e bir nezaket ziyaretinde bulunarak, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. İçten ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette CHP adayı Usta, seçimlerle ilgili yaptığı değerlendirmede; Pendik’te demokratik bir seçim sürecinin yaşandığını söyledi ve Dr. Salih Kenan Şahin’i kutladı. M. Salih Usta şunları söyledi “Pendik’te demokratik bir ortamda, seviyeli bir seçim kampanyası geçirdik. Seçim sonuçlarının Pendik için hayırlı olmasını diliyorum. Halkımızın iradesiyle seçilmiş olan sayın başkana çalışmalarında başarılar diliyorum. Pendik için çok daha güzel hizmetler yapmasını temenni ediyorum.”

M. Salih Usta’ya iyi dileklerinden ötürü teşekkür eden Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, Pendik siyasi hayatında hoşgörünün hakim olduğunu vurgulayarak “Pendik’te yıllardır seçim kampanyaları karşılıklı anlayış ve hoşgörü içerisinde geçmiştir. Pendik’in doğasından, buradaki insanların iletişiminin güçlü olmasından kaynaklanan bu diyalog ortamı bu seçimlerde de hakim olmuştur. Gerçekten barış içinde geçen bir yarış olmuştur. Bunda katkısı olan ve bu demokratik yarışın bir şölene dönüşmesinde pay sahibi olan bütün siyasi partilere ve adaylara teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.