20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

BAŞKAN AHMET CİN, GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

“Gaziler Günü” münasebetiyle düzenlenen programlara katılan Belediye Başkanı Ahmet Cin, tüm gazilerin gününü kutlayarak “Şehit ve gazilerimize vefa borcumuz var." dedi.

Başkan Ahmet Cin, Gaziler Günü’nü kutladı

19 Eylül 2024 Perşembe 11:45

“Gaziler Günü” münasebetiyle düzenlenen programlara katılan Belediye Başkanı Ahmet Cin, tüm gazilerin gününü kutlayarak “Şehit ve gazilerimize vefa borcumuz var. Ülkemiz bize onların emanetidir. Bu mukaddes emaneti korumak ve gelecek nesillere gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak, şehit ve gazilerimize vefa borcumuzdur.” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Cin, “19 Eylül Gaziler Günü” münasebetiyle düzenlenen programlara katıldı. İlk olarak Atatürk Anıtı’ndaki çelenk koyma törenine iştirak eden Başkan Ahmet Cin, tören öncesi alandaki gazilerle selamlaştı, ardından Pendik Belediyesi çelengini anıta yerleştirdi. Kaymakam Mehmet Yıldız, Garnizon Komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin’in de katıldığı tören, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Pendik Şubesi Başkanı Nihat Aslantaş’ın günün anlam ve önemini içeren konuşmasıyla sona erdi.

ga.jpg

“Şehit ve gazilerimize vefa borcumuz var”

Belediye Başkanı Ahmet Cin, Atatürk Anıtı’ndaki törenin ardından düzenlenen programda gazilerle bir araya geldi. Burada gazilerle sohbet eden Başkan Ahmet Cin, program sonrasında “Şehit ve gazilerimize vefa borcumuz var. Ülkemiz bize onların emanetidir. Bu mukaddes emaneti korumak ve gelecek nesillere gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak, şehit ve gazilerimize vefa borcumuzdur.” diyerek tüm gazilerin gününü kutladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.