24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

BAĞIŞ'TAN TUZLA?DA TOPLU AÇILIŞ

Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, Tuzla?da belediye tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı. Toplu açılış töreninde, Tuzla Belediyesi tarafından yapılan yeni kaymakamlık hizmet binası, Tuzla Belediyesi Mobil Beyaz Masa ar

Bağış'tan Tuzla?da Toplu Açılış


Tuzla Kaymakamlığı önünde yapılan toplu açılış törenine, Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ecdadın belediye başkanlığına Şehremini diyerek ifade ettiğini belirterek “şehrin emanet edildiği kişiler olduğumuzun bilinciyle bu makamlarda, bu anlayışla hizmet ediyoruz. Dolayısıyla, kentimize hizmet ederken sadece kanunların emrettiği rutin hizmetleri yerine getirmekle kalmayıp, kentimizin tamamında ve kamu hizmetlerinin her alanında vatandaşımızın yanında olma gayreti içerisindeyiz. Vatandaşımızın nerede ve hangi alanda hizmete ihtiyacı varsa, bizler orada ve o alanda hizmet sunma gayreti içerisindeyiz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.