02 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

ARSA, ARAZİ VE TARLADA EN ÇOK KAZANDIRAN ŞEHİR.. İSTANBULLULAR BURAYA KOŞUYOR

Geçtiğimiz ay Hürriyet Emlak tarafından yayınlanan gayrimenkul değerleme sonuçlarına göre, Türkiye'de en çokarazinin satıldığı ve arazilerin en çok değer artışı gösterdiği il Bilecik oldu.

Arsa, arazi ve tarlada en çok kazandıran şehir.. İstanbullular buraya koşuyor

07 Nisan 2021 Çarşamba 13:05

İstanbul'a yakınlığı, verimli toprakları, tarihi dokusu ve yemyeşil doğasıyla yatırımcıların gözdesi durumuna gelen Bilecik, her geçen gün değerine değer katıyor. Özellikle pandemi döneminde bahçeli bir evim olsun, ayağım toprağa değsin ve büyükşehirin stresinden kurtulayım düşüncesinde olan çok sayıda kişi buradan arsa ve arazi aldı.

Öyle ki kentte her bütçeye uygun arazi bulmak mümkün. 15 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan araziler, İstabullular tarafından büyük ilgi görüyor. Arsa ve araziler yerin konumuna göre, merkeze yakınlığına göre değişkenlik arzediyor.

Bölgede faaliyet gösteren Gayrımenkul Danışmanı Sibel Çelikyürek Güngörmüş, kendi şirketlerine ait Bilecik merkezde, ilçe ve köylerde çok sayıda arsa ve tarla bulunduğunu arzu edenlerin ulaşmaları durumunda yardımcı olacaklarını söylüyor.

Sibel Çelikyürek Güngörmüş iletişim: 0533 950 7035

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.