ANKARA’DA KAYAHAN’A SAYGI KONSERİ BAŞKENT
Türk müziğinin unutulmaz ismi Kayahan adına düzenlenecek ‘Kayahan’a Saygı Konseri’, Başkent Ankara’da sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

20 Mayıs 2026 Çarşamba 11:32
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın destekleriyle gerçekleştirilecek dev konser, 6 Haziran’da Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nda düzenlenecek. Şef Zafer Göçer yönetiminde gerçekleşecek geceye birbirinden ünlü sanatçılar katılacak. Gecenin sunuculuğunu ve sahne performansını Beste Açar üstlenecek.

Konserde Niran Ünsal, Bora Gencer, Yılmaz Morgül, Alex, Erdal Çelik ve Levent Conker gibi birçok ünlü isim sahne alacak. Duygu dolu gecede, Kayahan’ın hafızalara kazınan eserleri senfonik düzenlemeler eşliğinde seslendirilecek. Müziğin, anıların ve vefanın buluşacağı konserin, Ankara sanat hayatında uzun süre konuşulması bekleniyor.
Yorumlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2012 Duyuru Gazetesi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.