19 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C

ALIŞ VERİŞİN MERKEZİ PENDİK

Pendik İStanbul Anadolu Yakası'nın cazibe merkezi haline geldi. İlçeye özellikle alış veriş için her gün binlerce kişi geliyor.

Alış verişin merkezi Pendik

05 Aralık 2015 Cumartesi 13:20

Penmab  Yönetim Kurulu Başkanı Selim HALICI, “Pendik ilçemizin giderek artan iş potansiyeline bağlı olarak her geçen gün yerli ve yabancı markaların sayısı artmaktadır. Pendik İstanbul'un hatta Türkiye'nin en önemli alış veriş merkezlerinden birisi olmuştur. Her gün çarşıya onbinlerle ifade edebileceğimiz sayıda insan alış verişe gelmektedir. İstanbul'un hiç bir noktasında Pendik kadar düzenli bir çarşı merkezi bulunmamaktadır. İlçemiz bu yönüyle de avantaj teşkil etmektedir. Özellikle Kapalı Çarşı'dan sonra en fazla kuyumcu potansiyeline sahip bir ilçedir. Gelinlikçi ve tekstik sektörünün de önde gelen ilçesidir Pendik. Hedefimiz ilçemizi daha da ileri bir noktaya taşımaktır."dedi.
PENMAB yönetimi Pendik esnaf ve sanayicilerini bir araya getirmek ve PENMAB’ın 2016 yılında yapacağı çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgi vermek amacı ile 16 Aralık'ta  ilçe Protokolü, İş adamları ve Pendik esnafının katılımlarıyla Pendik Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Vizyon Lansmanı gerçekleştirecek.
Bilgi İçin: www.penmab.org​

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.