19 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara11°C

AK PARTİ PENDİK ADAYI AHMET CİN OLDU

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı İstanbul İl Başkanvekili Ahmet Cin oldu.

AK Parti Pendik Adayı Ahmet Cin oldu

29 Aralık 2018 Cumartesi 11:48

Milli Görüş kökenli bir siyaset adamı olan Ahmet Cin, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin Pendik Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi.

Siyasi hayatına Refah Partisi'nde başlayan Ahmet Cin, bir dönem Pendik Belediyesi'nde Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Halen Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanlığı görevini de yürüten Belediye Başkan Adayı Fazilet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı'nda yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. Kısa bir süre Saadet Partisi'nde görev alan Ahmet Cin, 2003 yılından itibaren AK Parti'de faal olarak çalışmaya başladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda 9 yıldır başarıyla görev yapan Cin, 4 kez İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevinde bulundu. İktisat fakültesi mezunu olan Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin Sakarya’da dünyaya geldi. Aslen Ordu kökenli olan Cin, İlkokulu Sakarya’da, ortaöğrenimini İstanbul Pendik’te tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitiren Ahmet Cin, askerlik hizmetini Amasya’da yaptı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.