24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

AK PARTİ LAFIN DEĞİL İCRAATIN PARTİSİDİR

AK Parti Pendik Gençlik Kolları?nın düzenlediği gençlik festivalinde konuşan belediye başkan adayı Dr. Salih Kenan ŞAHİN, ?AK Parti, lafın değil, icraatın partisidir. Eğitim, sosyal, sanat ve spor alanlarında yaptıklarımız bunun göstergesi. Ancak Pendik h

AK Parti lafın değil icraatın partisidir

AK Parti Pendik Gençlik Kolları’nın düzenlediği gençlik festivalinde konuşan belediye başkan adayı Dr. Salih Kenan ŞAHİN, ”AK Parti, lafın değil, icraatın partisidir. Eğitim, sosyal, sanat ve spor alanlarında yaptıklarımız bunun göstergesi. Ancak Pendik hala hayallerimizdeki Pendik olmadı, yapacak daha çok işimiz var. Pendik’te doktor bir belediye başkanı olduğu hissedilecek.” dedi.
 AK Parti Pendik Gençlik Kolları’nın düzenlediği gençlik festivali, Pendiklilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Murat Göğebakan’ın konseriyle coşan gençler seçim öncesi enerji depoladı.

Kurtköy Kapalı Spor Salonu 15 Mart günü en kalabalık organizasyonlarından birine ev sahipliği yaptı. AK Parti Pendik Gençlik Kollarının düzenlediği Gençlik Festivali’ne yüzlerce Pendikli akın etti. Tribünleri hıncahınç dolduran gençler hep bir ağızdan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tezahüratları yaptı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.