18 Mayıs 2026
  • İstanbul21°C
  • Ankara15°C

AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLLERİ VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın “Her Mahallesiyle, Her Hikâyesiyle İstanbul” anlayışıyla sürdürdüğü saha programları kapsamında milletvekilleri bu hafta Arnavutköy, Sancaktepe ve Sultangazi’de vatandaşlarla buluştu.

AK Parti İstanbul Milletvekilleri vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

18 Mayıs 2026 Pazartesi 14:48

AK Parti İstanbul milletvekillerinin her hafta cuma günü İstanbul’un farklı ilçelerinde gerçekleştirdiği saha programları devam ediyor.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı koordinasyonunda, “Her Mahallesiyle, Her Hikâyesiyle İstanbul” anlayışıyla yürütülen programlar kapsamında bu hafta Arnavutköy, Sancaktepe ve Sultangazi’de ziyaretler gerçekleştirildi.

hulki.jpg

Milletvekilleri, gün boyunca ilçelerde esnaf, vatandaş, spor kulüpleri, sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileriyle bir araya geldi. Çarşı ve pazar ziyaretlerinde vatandaşların talep ve önerileri dinlenirken, ev ziyaretleriyle de hane halklarıyla samimi buluşmalar gerçekleştirildi.

avukat.jpg

Programlarda, ilçelerde yürütülen çalışmalar, vatandaşların beklentileri ve İstanbul’a dair gündem başlıkları değerlendirildi.

kadinlar-003.jpg

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, teşkilatla birlikte sahada vatandaşlarla buluşan milletvekillerinin İstanbul’un her mahallesine dokunmaya ve her hikâyesini dinlemeye devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.