08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

AK PARTİ ÇINARDERE İRTİBAT BÜROSU GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

İktidar partisinin geçtiğimiz cumartesi günü Çınardere Mahallesi Kurtköy yolu üzerindeki irtibat bürosu açılış törenine ilgi oldukça büyüktü.

AK Parti Çınardere İrtibat Bürosu  görkemli bir törenle hizmete girdi

başkan aday adayı Fatih Şener, Çınardere Mahalle Muhtarı Sabri Özcan, Orta Mahalle Muhtarı Turgut Beyaz, AK Parti belediye meclis üyesi aday adaylarından Kasım Akça, Ziya Yılmaz, Turan Tepeli ve çok sayıda bayan partililerin yanı sıra kalabalık vatandaş topluluğu açılışta hazır bulundu.
l Burada bir konuşma yapan ilçe başkanı Turgay Kılıç, “Genel başkanımız ve başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hepimizi gururlandıran, dünyanın örnek aldığı bir tavır sergileyerek, bizleri gururlandırdı. Bizler de, bu seçimde başbakanımızın bu onurlu duruşuna uygun bir tavır sergileyerek, oylarımızı artırmalıyız. Kendileri, halktan aldığı güçle dünyada söz sahibi oluyor. Pendik’te oy patlaması yaparak, başbakanımıza en anlamlı desteği vermeliyiz.” dedi.
l SKM başkanı Yusuf Şahin’de bir konuşma yaparak, teşkilat mensuplarına hitap etti. Çok daha fazla gayret göstermek gerektiğine vurgu yapan Şahin, ”AK Parti olarak Pendik’teki hedefimiz asgari % 60 oydur. Bu hedefe ulaşmak için çok çalışmalıyız. Zaman fedakarlık zamanıdır.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.