24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

ABDURRAHMANGAZİ?DE COŞKULU YILSONU KERMESİ

Yoğun bir katılıma sahne olan Pendik Abdurrahmangazi İlköğretim Okulu?nun geleneksel yılsonu kermesi, büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Abdurrahmangazi?de coşkulu yılsonu kermesi


17 Mayıs Salı günü, okul bahçesinde tertiplenen yılsonu kermesi, okul müdürü Recep Ali Tay, müdür yardımcısı İsak Dağcı, okul idaresi ve öğretmenleri, okul aile birliği başkanı Tülay Körük ve yönetimi ile veliler, öğrenciler ve vatandaşların yoğun bir katılımıyla gerçekleşti.
STANTLARDA YOK YOKTU
Oldukça geniş kapsamlı olarak tertiplenen yılsonu kermesinde, gözlemeden her türlü hamur işi ve yiyeceklere, giyim eşlarından kırtasiye ve süs eşyalarına kadar oldukça bol çeşitli ürünler, stantlarda yer aldı.
VELİLERİN HÜNERLERİ, ÖĞRENCİLERİN COŞKUSU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Kermese katkı sunan velilerin kimi, önceden hazırladıkları ürünleriyle, kimileri de hemen orada hazırladıkları gözlemelerle hünerlerini sergilerken, okul öğrencileri de müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek, büyük bir coşku yaşadılar.
Yoğun katılımı ve büyük coşkusuyla gün boyu devam eden ve renkli görüntülere sahne olan Abdurrahmangazi İlköğretim Okulu’nun bu yılki geleneksel yılsonu kermesinde, velilerin hünerleri ile öğrencilerin coşkusu, davetlilere, “bu kermes görülmeye değerdi.” dedirtti.
BAŞARIMIZIN SIRRI UYUMLU BİRLİKTELİK
Başarılı bir eğitim-öğretim dönemini, hedefledikleri gibi katılımı ve coşkusuyla gerçekten başarılı bir yılsonu kermesi ile taçlandırdıklarını ifade eden okulu müdürü Recep Ali Tay, emeği geçen tüm idari personele, öğretmenlere, okul aile birliği başkanı ve yönetimine, katılım ve katkılarıyla destek veren velilere ve görev alan öğrencilere teşekkürlerini sunarak, “Her alanda, ulaşabileceğimiz en üst düzey başarıyı yakalamayı hedefliyoruz ve hedeflerimize de bir bir ulaşıyoruz. Okul olarak yakaladığımız başarımızın sırrı, okul idaresi, okul aile birliği, velilerimiz ve öğrencilerimizle oluşturduğumuz uyumlu birlikteliğimizdir. Bu birlikteliğimizle, hem eğitim kalitemizi yükseltiyoruz, hem de yılsonu kermesimiz gibi etkinliklerimizle de öğrencilerimizi sosyal hayata en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.