24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

110 BİN ÖĞRENCİ İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI

2010-2011 eğitim öğretim yılının açılışı Pendik?te, Çamlık İlköğretim Okulu?nda düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi. Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, eğitimde, kaliteyi yükseltmek için her türlü fedakarlığı gösterdikle

110 bin öğrenci için ders zili çaldı


PROTOKOL HAZIRDI
 Geçtiğimiz 20 Eylül Pazartesi günü, Kurtköy Çamlık İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen törene, Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, Jandarma Binbaşı İdris Tataroğlu, Emniyet Müdürü Ömer Duman, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Beşinci, Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldırım Demirci ile birlikte çok sayıda veli ve davetli katıldı.
Okul Müdürü Ayhan Gökel’in açış konuşmasından sonra söz alan Pendik Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, 2010-2011 eğitim öğretim yılında 110 bin öğrencinin dersbaşı yaptığı bilgisini verdi.
HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI GÖĞÜSLEDİK
 Pendik’te, eğitim kalitesini yükseltmek için her türlü fedakarlığa göğüs gerdiklerini kaydeden Gök, “Yeni ve modern fiziki mekanları öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz. Her türlü teknik altyapıya ve deprem güvenliğine sahip olan bu okullarımızda, öğrencilerimizin başarısı için her şey düşünüldü.
Geçtiğimiz yıl oldukça başarılı bir ders yılı geçirdik. Hedefimiz, başarı çıtasını daha yukarılara taşımaktır. Bunun için fedakarca çalışıyoruz. Bütün eğitim çalışanlarından da aynı fedakarlığı bekliyorum. Bu noktada velilerimizin desteğini de oldukça önemsiyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılının hepime hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
                n  HABER: YAŞAR ŞİMŞEK








Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.