27 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

YENİ DÖNEM..

Ümit Kahyaoğlu

28 Haziran 2018 Perşembe 16:45

Türkiye, hem iç kamuoyunda hemde dışarıda çok konuşulan, yoğun gündem olan ve bütün dünyanın dikkat kesildiği bir seçim sürecini daha geride bıraktı. Yüzde 87'lik katılım oranıyla dünyaya adeta demokrasi dersi verilen seçimde millet, Türkiye'nin ilk devlet Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a güvenini bir kez daha teyit etti.

Millet, Tayyip Erdoğan'ı çok seviyor ve ona güveniyor. Bu güveni ve sevgiyi de her defasında üzerine basa basa ve altını kalın çizgilerle çizerek gösteriyor. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti yüzde 42.5 oy alırken, Devlet Başkanlığı seçiminde Erdoğan'a verilen destek yüzde 52.5 oldu.

Erdoğan, bu milletin gönlünde taht kurmuş, insanlara güven vermiş, 15 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye'yi söz sahibi ülkeler arasına sokmayı başarmış ve kendini millete ve Ümmete adamış bir liderdir.

Kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin.. Bu böyledir. En azından bizim gönül dünyamızda böyledir, biz böyle inanıyor ve böyle kabul ediyoruz hak edene Hakk'ı teslim etmek gerektiğine inanıyoruz.

Doğrudan yana, milliden yana, yerliden yana ve Hakk'tan yana olmamız gerektiğini biliyoruz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.