24 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara21°C

VİRÜSLERİ HIZLA ETKİSİZ HALE GETİRİYOR

7 Nisan, “Dünya Sağlık Günü” vesilesiyle Türkiye’de ve tüm dünyada devam eden “COVID-19” mücadelesine dikkat çekilirken, Dünya Sağlık Örgütü, temizlik ve hijyenin bu mücadelede en önemli araçlar olduğunu belirtiyor.

Virüsleri hızla etkisiz hale getiriyor

06 Nisan 2021 Salı 13:20

Sayıların artışa geçtiği şu günlerde, salgının kontrolünde kritik rol oynayan dezenfektanlar da toplumun ve bireylerin sağlığı için vazgeçilmez birer hijyen aracı olmayı sürdürüyor. İnsanları korumak ve onlara sağlıklı bir yaşam sağlamak hedefiyle çalışan Diversey, toplumun ve bireylerin sağlığını korumada önemli yeri olan, temizlik ve dezenfeksiyonu aynı anda sağlayabilen, AHP® (Hızlandırılmış Hidrojen Peroksit®) teknolojisi ile geliştirilmiş Oxivir Plus ve Oxivir Excel ürünlerinin üretimini artık Türkiye’de yapıyor. 

 

Pandemi ile mücadelede çözüm, Oxivir

Pandemi ile mücadelede hem son tüketicinin hem de pek çok kurumun en büyük yardımcısı olan, Diversey’in AHP® teknolojisi ile üretilen Oxivir Excel ve Oxivir Plus ürün serisi, yüzeylerde bakteri, fungus ve virüsleri etkisiz hale getirme, önleme ve kontrol etmede ideal, güçlü, hızlı etkili ve geniş spektrumlu temizleyici dezenfektan ailesi…  Oxivir Excel Wipe ise bu inovatif teknolojinin “ıslak mendil” formundaki sunumu olarak marketlerde ve eczanelerde tüketicilerle buluşuyor. Böylece dünyanın hijyen devi Diversey’in aynı anda hem temizleyip hem dezenfekte eden teknolojisi, pandemi ile mücadelede çok önemli bir yeri olan yüzey dezenfeksiyonu için de çözüm oluyor. 

 

Bakteri, fungus ve virüslerin bir yerden bir başka yere çapraz bulaşma yoluyla taşınması ve bulaşma riskini en aza indirebilmek için, çok kişinin temas ettiği yüksek riskli kritik temas noktaları daha sık temizlik gerektiriyor. AHP® teknolojisiyle geliştirilmiş Oxivir Excel ve Oxivir Plus, bakteri, fungus ve virüsleri hızlı bir şekilde etkisiz hale getirerek ideal bir kullanım rahatlığı sunuyor. Tek adımda sağladığı temizlik ve dezenfeksiyon özelliğiyle zamandan tasarruf etmeye yardımcı oluyor. Oxivir ürün serisi bu yenilikçi özellikleriyle, çalışanlarının sağlığını ve güvenliğini önemseyen, iş gücü ve verimlilik kaybı yaşamak istemeyen firmalar tarafından tercih ediliyor. Hastane ve diğer sağlık kuruluşları gibi yüksek risk içeren kurumlar yanında diğer toplu yaşam alanlarında da Oxivir kullanımı öneriliyor.

 

Ayrıca ürünler, kullanım sonrası hızla oksijen ve suya ayrışan etken maddeler içerdiğinden, çalışanlar ve yüzeyler için güvenlidir.  KAYNAK:DUYURU GAZETESİ

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.