29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

TUZLA'DA YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

2019-2020 eğitim öğretim yılında okula ilk adımını atan 1.sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik düzenlenen ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği “Okula İlk Adım Seminerleri” Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın katılımı ile gerçekleşti.

Tuzla'da yeni eğitim-öğretim yılı törenle başladı

09 Eylül 2019 Pazartesi 14:52

Tuzla Belediyesi ve Tuzla ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün paydaşlığında 17 mahallede 21 İlkokulda 3991 velinin katıldığı seminer programının 2. gününe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Tülay Kalav, kurum müdürleri ve veliler katıldı.

adi1(4).jpg
“Okula İlk Adım Seminerleri” programında konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” yeni eğitim öğretim yılımız öğretmenlerimize, öğrencilerimizle, öğrencilerimizle birlikte velilerimize hayırlı olsun. Bu süreçte anne baba kadar önemli bir öğretmen yoktur. Çocuklarımızın karakteri yedi yaşına kadar şekilleniyor.Bu süreçte en etken model anne ve babadır. Her süreçte yanlarında olduğumuz çocuklarımızın eğitim süreçleri, velilerimizin destekleri ile daha güzel şekillenecektir. Bizler Tuzla’da her zaman eğitime destek olabilecek projeleri hayata geçiriyoruz. Tuzla’nın 15-20 yıl sonrasını düşünerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünyanın en zengin madenlerine sahip olsak bile asıl kıymetli olan şey, onları işleyecek insanları yetiştirebilmektedir. Eğer insanı yetiştiremezseniz dünyanızı altında kaplasanız hiçbir anlamı yoktur.  Kıymetli olan insanı yetiştirmektir. Çocuklarımızın okula ilk adım attığı bu süreci sağlıklı geçirmelerini temenni ediyor, başarılar diliyorum ”dedi.
Başkan Yazıcı’nın konuşmasından sonra Tuzla Belediyesi uzman psikologları 1.Sınıfa başlayacak olan öğrencilerin velilerine,  çocukların okul ortamına alışması, anne babaların bu süreçte nasıl davranması gerektiği, okula başlayan çocukların neler düşündüğünü anlatılarak okula uyum sürecinin sorunsuz ilerlemesi için bilgiler verildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.