28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

REDDEDİLEN SEVGİLİ DEHŞET SAÇTI!

ABD'de yaşanan olay kan dondurdu! Bir dargın bir barışık ilişki yaşayan çiftten gelen son dakika haberi duyanları şoke etti.Genç adam kendisini reddeden kız arkadaşı tarafından reddedilince dehşet saçtı. İşte Binghamton kentindeki bir apartman dairesinde

Reddedilen sevgili dehşet saçtı!

05 Kasım 2019 Salı 12:38

ABD'de yaşanan olay kan dondurdu! Bir dargın bir barışık ilişki yaşayan çiftten gelen son dakika haberi duyanları şoke etti.Genç adam kendisini reddeden kız arkadaşı tarafından reddedilince dehşet saçtı. İşte Binghamton kentindeki bir apartman dairesinde meydana gelen olayın korkunç olayın detayları...
Üniversite öğrencisi genç kızın başına gelenler kan dondurdu! Bir dargın bir barışık ilişkinin sonu korkunç oldu. 23 yaşındaki Orlando Tercero, hemşirelik eğitimi almakta olan Haley ile ciddi bir ilişki hayali kuruyordu. Ancak genç kız Orlando ile aynı hayalleri paylaşmıyordu. Ne olduysa bundan sonra oldu.
Çift, Orlando'nun Binghamton kentindeki apatman dairesinde konuşurken, tartışma kavgaya dönüştü. Orlando, ciddi bir ilişki teklifinin reddedilmesiyle deliye döndü. Reddedilmeyi gururuna yediremeyen Orlando, genç kızı boğarak öldürdü.
Cinayetten sonra Orlando, anavatanı olan Nikaragua'ya uçtu. Haley'nin cesedinin bulunmasından sonra her yerde aranmaya başlayan Orlando'nun kaçarak Nikaragua'ya gittiği ortaya çıktı. Ancak Nikaragua, cinayet zanlısı Orlando'yu ABD'ye iade edilmesine izin vermedi. Bu nedenle de duruşma Nikaragua'da görülmeye başlandı. Video bağlantısıyla canlı yayınlanan duruşmayı, genç kızın ailesi, dostları, akrabaları ve ABD medyası da izledi.

Kaynak:Sabah

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.