28 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

PENDİK'TE RAMAZAN HAZIRLIKLARI TAMAM

Her daim halkla iç içe olan Pendik Belediyesi Ramazan Ayı boyunca sürecek yeni uygulamasıyla yaşlıların kalplerine dokunuyor.

Pendik'te Ramazan hazırlıkları tamam

07 Nisan 2021 Çarşamba 15:44

Yalnız veya eşiyle yaşayan yaşlılara yönelik yeni başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında gönüllüler aracılığıyla temin edilen sıcak yemeklerle kimse evinde yalnız kalmayacak.

Her yaştan vatandaşını düşünen Pendik Belediyesi, yaşlılar için yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Yalnız veya eşiyle yaşayan yaşlılara yönelik yeni başlatılan proje kapsamında gönüllüler aracılığıyla temin edilen sıcak yemeklerle paylaşma geleneği hatırlatılacak. Kimsenin yalnız kalmaması adına düzenlenen hizmette gönüllüler, en yakın lokasyondaki yaşlılarla eşleştirilecek. Pandemi kurallarına da dikkat ederek evlerinde yaptıkları sıcak yemekleri ihtiyaç sahibi yaşlılarla paylaşabilecek. İftar öncesi her gün pidesini bir yaşlıyla paylaşma fırsatı yakalayacak olan gönüllüler, Pendik’teki yaşlılar için farkındalık oluşturmada büyük rol oynayacak.

Başkan Ahmet Cin konuşla ilgili yaptığı açıklamada, " Ramazan ayı için hazırlıklarımızı tamamladık. Özellikle kimsesiz yaşlılarımızı yalnız bırakmayacağız. Yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Şimdiden Mübarek Ramazan Ayınızı tebrik ediyorum."dedi.

Gönül Bağı” Kuracaklar

Belediyenin gönüllüler ile yaşlıları bir araya getirdiği hizmet Ramazan ayı boyunca devam edecek. Gönüllü olarak katılmak isteyenler pendik.bel.tr üzerinden form doldurarak kayıt yaptırabilecek. Büyüklere hürmetin ve paylaşmanın en çok hissedildiği Ramazan ayı boyunca devam edecek olan hizmette Pendikli yaşlılarla COVID-19 döneminde gönül bağı kurulması hedefleniyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.