19 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

MISIR'DA HASTANELERİN YANGIN GÜVENLİĞİ MASDAF'A EMANET!

Pompa sektörünün lider markası Masdaf, yangın pompası segmentindeki ihracat atağıyla Türkiye’nin pompa teknolojilerindeki gücünü dünya ile buluşturmaya ve Türkiye’ye kazandırmaya devam ediyor.

Mısır'da hastanelerin yangın güvenliği MASDAF'a emanet!

05 Nisan 2021 Pazartesi 15:27

Geliştirdiği yüksek güvenlikli ve kullanıcı dostu yangın setlerini 70’den fazla ülkeye ihraç eden Masdaf, bu kez de Mısır Sağlık Bakanlığı bünyesinde inşa edilen 100’ün üzerinde hastanede yüksek yangın güvenliği sağlayacak. 

 

Verimli pompa teknolojileri ile çözüm ortağı olduğu projelerde enerji ve su kaynaklarının korunmasına katkıda bulunan Masdaf, dünya standartlarında geliştirdiği yangın pompalarıyla da yangınla mücadelede etkin rol oynayarak, güvenli yaşam alanları sunuyor. 

 Masdaf, dünya standartlarında geliştirdiği ve Düzce fabrikasında ürettiği yangın pompalarını, akıllı kumanda panoları, jokey pompa ve tesisat ekipmanları ile birlikte sunarak komple bir yangın seti oluşturuyor. Bu sayede bir yangın sisteminde ihtiyaç duyulan tüm ekipmanları tek çatı altında toplayan Masdaf, farklı uygulama alanları için alternatif çözümler sunuyor. 

Okul, hastane, otel, fabrika, alışveriş merkezi, konut ve daha birçok alanda itfaiye personeli olay yerine ulaşmadan yangına müdahale etme imkânı sunan yangın setleri, olası felaketlerin önüne geçilmesini sağlıyor.

Geliştirdiği yüksek güvenlikli ve kullanıcı dostu yangın setlerini 70’den fazla ülkeye ihraç eden Masdaf, dünya çapındaki prestijli projelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Masdaf bu kez de Mısır Sağlık Bakanlığı bünyesinde inşa edilen 100’ün üzerinde hastane projesinde “YNM serisi Uçtan Emişli Santrifüj Yangın Pompaları”ndan oluşan yangın setleri ile yerini aldı.

İleri teknoloji yangın setleri ile hizmet verdiği projelere yüksek yangın güvenliği sunan Masdaf, dünya geneline yayılan güçlü servis ağıyla da satış sonrasında da müşterilerine güven vermeye devam ediyor. 

 

 

Masdaf Hakkında;

1977 yılında yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Masdaf, suyun ve enerjinin verimli kullanılması ve bu sayede yaşam kaynaklarının korunması ilkesiyle geliştirdiği çevreci ve inovatif “akışkan teknolojileri” ile müşterilerinin beklentilerini şekillendiren çözümler sunmaktadır.

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, 40 bin m² alan üzerine kurulan Düzce tesislerinde; uçtan emişli pompalar, inline pompalar, axial ayrılabilir pompalar, hidroforlar, genleşme tankları, yangın pompaları, kademeli pompalar, proses pompaları, dalgıç pompa, kolonlu pompalar, kendinden emişli pompa ve dişli pompa üretmektedir.   

Masdaf’ın inovatif, çevreci ve verimli pompa teknolojileri; endüstriyel proseslerde, sulama, ısıtma ve soğutma sistemlerinde, gemi sanayinde, atık su transferinde, yangın söndürme işlemlerinde, petro-kimya sanayinde, tarımsal sulamada vb. birçok alanda kullanılmaktadır.

Müşterilerinin beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak üzere müşteri odaklı bir yaklaşım benimseyen Masdaf, pompa teknolojilerinin AR-GE’sinden, üretimine kadar tüm süreçlerinde müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta ve ürünlerini, projelerin ihtiyacına uygun olarak üretmektedir.

Masdaf, Türkiye genelindeki geniş bayi ve servis ağıyla, pompa teknolojileri alanında en iyi hizmeti, en kısa zamanda sunmayı misyon edinmiştir. 

ERP direktiflerine uygun olarak geliştirilen, yüksek verimli pompa sistemlerini 65’ten fazla ülkeye ihraç eden Masdaf, bu ülkelerde kurduğu distribütör ve servis ağıyla da sürdürülebilir olmayı hedeflemiştir. 

Masdaf, ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001: 2015 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 45001: 2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kalite belgelerinin yanı sıra UL, FM, NFPA 20, TSE, CE, ATEX, EAC, UkrSEPRO gibi kalite belgelerine de sahiptir. KAYNAK:DUYURUGAZETESİ

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.