19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

METEOROLOJİ UYARDI; ÇOK KUVVETLİ OLACAK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul başta olmak üzere birçok ili ilgilendiren son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarısı geldi.

Meteoroloji uyardı; Çok kuvvetli olacak!

09 Eylül 2019 Pazartesi 12:52

MGM de, gün içerisinde beklediği hava durumu ve sıcaklık değerlerini açıklarken aralarında İstanbul'un da bulunduğu birçok il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceğini duyuran kurum, yağışlar nedeniyle oluşabilecek ani sel, su baskını ve yıldırım tehlikesine karşı da vatandaşların tedbirli olmasını istedi.
Meteoroloji'den aralarında İstanbul'un da bulunduğu birçok il için son dakika hava durumu ve gök gürültülü yağış uyarısı yapıldı. Okulların açılmasının akabinde bir hareketlilik yaşarken, milyonlarca veli de 'Bugün hava nasıl olacak?' sorusuna yanıt arıyor. MGM de bu doğrultuda, gün içerisinde beklediği hava durumu tahmin raporlarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Doğu Karadeniz'de etkisini gösteren sağanak yağışların Batı bölgelerinde de etkisini hissettirmesi beklenirken sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı aktarıldı. İstanbul için sağanak ve gök gürültülü yağışa dikkat çeken Meteoroloji, oluşabilecek ani sel, su baskını, yıldırım tehlikesi ve ulaşımda aksamalar karşısında vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

Kaynak:Sabah

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.