27 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

İSTANBUL'DA ARDAHAN RÜZGARI!

Ardahan Dernekler federasyonu tarafından organize edilen tanıtım günleri Maltepe etkinlik alanında gerçekleşti.

İstanbul'da Ardahan rüzgarı!

09 Ekim 2019 Çarşamba 15:25

Ardahan haftası olarak ilan edilen "Ardahan Tanıtım Günleri" İstanbul Maltepe etkinlik alanında yapıldı. Ardahan Millet Vekili Prof. Dr. Orhan Atalay, İYİ Parti Genel Kurul İdare Üyesi Erzurum Milletvekili Muhammed Naci Cinisli, CHP Maltepe  İlçe başkanı Savaş Yücel, Hanak eski Belediye Başkanı Harun Tankoç ile çok sayıda İstanbul'da yaşayan Ardahanlı'nın katıldığı etkinlik 6 ekim günü sona erdi.

ard3.jpg

      Türkiye'nin Gürcistan ve Ermenistan'a sınır, beş ilçeli, bir beldeli, 234 köye sahip kenti olan Ardahan’ı tanıtma adına düzenlenen ve halkımıza klasik çikolata, şeker ikramı yerine ikibin adet kitabın ücretsiz olarak dağıtıldığı birçok sanat derneğinin yanısıra yazar, karikaturist ve heykeltraşın katıldığı 4.Ardahan Tanıtım  günlerinde Ardahanlı kadının çeyiz sandığı köşesi, Damal bebeği köşesi ve Atatürk köşesi de açıldı.

ard8.jpg

      Ardahan'ın birlik ve beraberliğini sağlama adına düzenlenen Ardahan Tanıtım Günlerinde söz alan Milletvekilleri kentleri olduğu kadar ilçeleri tanımanın önemine de dikkat çektiler. Coşkulu halaylar eşliğinde açılışı yapılan "Ardahan Tanıtım Günleri" Ardahanlıların yoğun katılımına sahne oldu.

ard-1.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.