27 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

HEPSİNİ TEK TEK DİNLEYECEK

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı Mart yerel seçimleri yaklaşırken çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Hepsini tek tek dinleyecek

07 Kasım 2018 Çarşamba 11:35

Seçimlere her zaman olduğu gibi tüm teşkilat olarak hazır olduklarının altını çizen Rüstem Kabil, Pendik'te yine zafer kazanacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz salı günü AK Parti İstanbul  İl Başkanlığında ilçe başkanları toplantısına katılan İlçe Başkanı Kabil, " Pendik'te sandık yönetimlerini oluşturuyoruz. 1332 sandık var ve hepsinde 9 kişilik sandık yönetim kurulu üyemiz var. Ay sonuna kadar 1332 sandık başkanımızla tek tek görüşüp kendilerini dinleyeceğigm. Şimdiye kadar 800'e yakın başkanımızla görüştük ve gerekli istişareyi yaptık."diye konuştu.

Pendik teşkilatının sadece seçim döneminde değil her daim dinamik bir teşkilat olduğuna dikkat çeken Rüstem Kabil, " Teşkilatımız seçim olsa da olmasa da rutin çalışmalarını yürütüyor. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları, meclis üyelerimiz ve tüm teşkilatımız sürekli hakımızla birlikte. Halkımızın nabzını tutuyor ve taleplerini, arzularını çok iyi biliyoruz. Liderimize ve partimize olan teveccühlerini biliyoruz. Bizde kendilerini mahçup etmemek için var gücümüzle çalışıyoruz"diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.