25 Nisan 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara25°C

DİKKAT! BAŞKAN ÇIKABİLİR..

Pendik Belediye Başkan Ahmet Cin, evden belediyeye gelirken makam aracı kullanmıyor.

Dikkat! Başkan çıkabilir..

08 Ekim 2019 Salı 16:58

Doğu Mahallesi Aydınlı Yolu'nda ikamet eden Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, çok önemli bir şey olmadığı takdirde eve gidiş-gelişlerde makam aracı kullanmıyor. Belediyeye yanında kimse olmadan tek başına yürüyerek giden Ahmet Cin, yol boyunca vatandaşlarlar, esnaflarla sohbet ediyor çay içiyor ve sorunları dinliyor. 1 km'lik yolu yaklaşık 2 saate giden başkanı yolda tekbaşına gören Pendikliler, hemen yayına giderek hatır soruyor, sohbet ediyor.

72066574_499121120819579_8215176541982687232_n.jpg

Göreve başladığı günden buyana eve gidiş ve gelişlerde genelde makam aracı kullanmayan ve yalnız yürümeyi tercih ede başkan Cin, " Yürüyerek işe gitmeyi seviyorum. Yolda yürürken kıymetli Pendikli hemşehrilerimizle selamlaşıp, çay içmek hoşuma gidiyor. Sorular soruyorlar, tavsiyelerde bulunuyorlar, varsa eksiklerimiz onları dile getiriyorlar. Önemli bir kısmı da hizmetlerimizden dolayı teşekkür ediyor."diye konuştu.

Pendikli vatandaşlar da başkanı yolda tekbaşına gördüklerinde gözlerine inanamıyorlar, " Biz böyle bir şeye alışık değiliz. Ahmet başkanı sık sık tekbaşına yürürken görüyoruz. Yanında koruması yok, şoförü yok. Sade bir vatandaş gibi. Kendisine ulaşmak çok kolay. Mütevazi, tevazu sahibi bir başkanımız var. Allah bozmasın. Rabb'imiz yar ve yardımcısı olsun." diye konuşuyorlar."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.