25 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara22°C

DAHA İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği PESİAD, yeni sezon çalışmaları için start verdi.

Daha iyi olmak için çalışıyoruz

09 Ekim 2019 Çarşamba 15:01

PESİAD Başkan Vekili Sami Bayram, 2018-2019 yılları arasında Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bayram, sosyal sorumluluk projesi kapsamında cezaevi ve okullarda kütüphaneler açtıklarını, çok farklı etkinliğe imza atarak önemli işler başardıklarını ifade etti.

Sami Bayram, geçtiğimiz sezon Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Pesiad ortaklaşa  yürütülen ve 60 okulun katıldığı fikir babası yönetim kurulu üyesi Yılmaz Yıldız’ın olduğu “Pendikliler İcat Çıkarıyor” projesine bu yıl tüm okulların dahil olacağı ve önce İstanbul’a sonrada Türkiye’ye örnek buluşların Pendik’ten çıkacağını umut ettiklerini söyledi.

dsc_0003-022.jpg

Pesiad Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sami Bayram, genç ve ana kademe olmak üzere 260 üyelerinin bulunduğunu belirterek, " PESİAD kriterlerine uyan her sanayici ve işadamımız üye olabilir. Zaman zaman ayrılanlar oluyor, bununla birlikte aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda oluyor. Bizler sürekli bir araya gelerek üyelerimiz arasında meslek erbaplarını birbirileriyle tanıştırıp kaynaştırmak gibi bir görev de yapmaktayız. Pesiad kriterlerine uyan herkes üye olabilir. İnternet sitemizden form doldurup üyelik başvurusu yapılabilmektedir." dedi.

Güncel ekonomik duruma da değinen Bayram, "Her şeyi devletten beklemek yanlıştır. Yaşadığımız krizlerde bizlerin de bazı kötü niyetli işverenlerin ve işletmelerin de payı var. Devletin kriz dönemlerinde sağladığı kolaylıkları ve kaynakları maalesef başka amaçlar için kullananlar oluyor. Devletimiz çok cazip imkanlarla kredi veriyor, iyi niyetli olmayan bir kesim bu krediyi farklı amaçlar için kullanıyor. Böylelikle iflaslar oluyor, bu iflaslar beraberinde başka işletmelere de zarar veriyor ve olumsuz etkiliyor."diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.