26 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

BU MUHTAR SOYADI GİBİ YAMAN

Pendik Dumlupınar Mahalle Muhtarı Yılmaz Yaman, vatandaşın işi için mesai mefhumu tanımadan çalışıyor.

Bu muhtar soyadı gibi Yaman

27 Ağustos 2016 Cumartesi 16:37

Günün her saatinde vatandaşlar Yılmaz Yaman'a kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Çok önemli bir işi yoksa, yada bir toplantıda değilse hep makamındadır Yılmaz Yaman. En önemli özelliklerinin başında ise sürekli gülmesi gelir. Onu yıllardır tanıyanlar bile bir kez asık suratla ve kızgın olarak görmediklerini söylüyorlar.

Güler yüzü vatandaşa büyük bir moral veriyor. Dumlupınar sakinleri, her iş için Yaman'ın kapısını hiç çekinmeden rahatlıkla çalabiliyorlar. Kendilerine çok yakın gördükleri için en özel sırlarını paylaşıyorlar, taleplerini kolaylıkla iletebiliyor.

dsc_0037-002.jpg

Yılmaz Yaman'da vatandaşın teveccühünün karşılığını fazlasıyla veriyor. Mesai mefhumu tanımadan, yorulma nedir bilmeden, mahallesi ve mahalle sakinlerinin sorunlarının çözümü için koşturuyor.

Dumlupınarlılar kendilerini bu noktada çok şanslı adlediyorlar. Mahelle sakinleri, " Böyle muhtar dostlar başına. Ne zaman arasak kendisini bulabiliyoruz. Çok önemli bir işi yoksa mutlaka muhtarlıktadır. Makamında bulamazsa cep telefonundan kolaylıkla ulaşabiliyoruz."diyorlar.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.