20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

BİZ BU MİLLETE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, oylarını her geçen gün artırıyor.

Biz bu millete gönlümüzü verdik

21 Mart 2019 Perşembe 17:57

Yaklaşık üç aydır sahada seçmen çalışması yapan Cumhur İttifakının Pendik belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, Pendik'i karış karış tarıyor. Hedefinin seçim sonuna kadar ilçedeki tüm seçmenlere ulaşmak olduğunu kaydeden Ahmet Cin, sabahın erken saatlerinde başladığı ziyaretlerini gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ettiriyor.

Her gün onlarca toplantıya katılan, 2-3 ayrı mahallede esnaf ziyareti yapan Belediye başkan adayı, ev toplantılarına da gidiyor ve apartman sakinleriyle çay içiyor.

Kendisine sorulan soruları sonuna kadar sabırla dinleyen Ahmet Cin, not alıyor, kayda geçirilmek ve takip edilmek üzere danışmanlarına veriyor.

Halkla kurduğu iletişim, mütevaziliği ve tecrübesiyle seçmenden geçer not alan AK Parti Adayı, Pendik'e ve Pendiklilere borcu olduğunu, bu borcu ödemek ve kendisine güvenenleri mahçup etmemek için seçildikten sonra da yoğun bir tempoda çalışmaya devam edeceğini söylüyor.

Vaad edilen tüm projeleri hayata geçirmek noktasında üstün bir gayretle çalışacaklarının altını çizen Ahmet Cin, " Pendik'in gelecek 50 yılını uzman ekibimizle, titiz ve uzun bir çalışmanın sonucunda planladık. Pendik bölgenin, hatta Türkiye'nin gözbebeği bir ilçe olsun istiyoruz. Bunun için Pendik'in altyapısı müsait. Tüm ulaşım kanallarının bulunduğu bir ilçe Pendik, bu yönüyle oldukça şanslıyız. Bize düşen üstyapıda yapılacakları doğru bir şekilde planlamak ve kaynakları da doğru bir şekilde kullanmak olacaktır. Bu amaçla açıklamış olduğumuz tüm projeleri önem sırasına göre hayata geçirmenin gayretinde olacağız. Biz bu halka gönlümüzü verdik, Pendik'te yaşamak bir ayrıcalık olsun istiyoruz ve bu amaçla yola çıkmış bulunuyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun"

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.