20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

YILMAZ, İYİ BİR EKİP VE İYİ HEKİMLERLE HALKIMIZA HİZMET EDİYORUZ

Özel Pendik Şifa Hastanesi geleneksel hale getirdiği Yerel Basınla aylık kahvaltılı bilgilendirme programlarını sürdürüyor.

Yılmaz, iyi bir ekip ve iyi hekimlerle halkımıza hizmet ediyoruz

18 Eylül 2017 Pazartesi 11:38

Hastanenin kadrosuna yeni katılan Genel Cerrah Uzmanı Dr. Yavuz Özdemir, Başhekim Dr. Fırat Atak, halkla ilişkiler sorumlusu İlknur Sarıtoprak ve Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yılmaz’ında hazır bulunduğu kahvaltılı toplantı hastanenin yeni ek binasında gerçekleşti.

Süleyman Yılmaz, uzun yıllardır sağlık sektöründe hizmet verdiklerini söylüyor. Yönetim Kurulu Başkanı, "Türkiye sağlıkta dünya standartlarında ilk 3 ile 5 arasında bir yer tutuyor. Bu gelişmelerebizde ayak uydurarak önemli atılımlar yapıyoruz. Cihaz, teknik donanım, kadro ve özellikle hekim konusunda masraftan kaçınmıyoruz, sağlıklı nesiller için her türlü fedakarlığı yapıyoruz."dedi.

Pendik Şifa Hastanesi olarak insan faktörünü ön planda tuttuklarını, bugüne kadar hep iyi bir ekip ve iyi hekimlerle hizmet sunduklarını ifade eden Yılmaz, "Bu yüzden Pendik Şifa Hastanesine hizmet alan vatandaşlar genelde şu ifadeyi kullanır,  Ailenizin-Ailemizin hastanesi derler buda bizim çok hoşumuza gider." dedi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

toktor--ozdemir.jpg

yilmmaza-an.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.