28 Mart 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara20°C

ÜNLÜ SANATÇIYA ŞOK!

ETİLER'de Mahsun Kırmızıgül'ün annesinin evinde hizmetçi olarak çalışan Türkmenistan uyruklu Muyassar M.(41) evde bulunan toplam 1,5 milyon liralık para ve ziynet eşyasını çalarak kaçtıktan sonra aradan 24 saat geçmeden polis tarafından yakalandı.

Ünlü sanatçıya şok!

08 Kasım 2018 Perşembe 14:14

Etiler’de 5 Kasım 2018 tarihinde meydana gelen olayda polise müracaatta bulunan sanatçı Mahsun Kırmızıgül’ün annesi Faika Arık(85) evde bulunan 130 bin dolar, 5 bin EURO ve 45 parçadan oluşan ziynet eşyasının çalındığını söyleyerek polise başvurdu. Evde meydana gelen hırsızlık olayında yaklaşık 1,5 milyon liralık para ve ziynet eşyası çalındığı belirtildi.

HİZMETÇİNİN EVİNDE 50 BİN DOLAR ELE GEÇİRİLDİ
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada polis evde iki hafta önce çalışmaya başlayan Türkmenistan uyruklu hizmetçinin ortada olmadığını tespit etti. Polis bu gelişme üzerine hizmetçiyi yakalamak için harekete geçti. Hizmetçi Muyassar M.’nın Küçükçekmece’de bulunan evine baskın yaptı. Baskın sırasında evde yapılan aramada çalınan 50 bin dolar ile 12 adet altın bilezik ele geçirildi.

ANKARA’YA KADAR TAKİP EDİLİP 24 SAAT GEÇMEDEN YAKALANDILAR
Evde bulunan 4 kişi polis tarafından gözaltına alınırken Muyassar M. ile eşi Şersat H.’nin yurtdışına çıkmaya hazırlandığını tespit etti. Yapılan soruşturma sonucu şüphelilerin önce Atatürk Havalimanı'na gittikleri ancak buradan çıkış yapamayınca bir taksiye binerek Ankara’ya doğru hareket ettikleri öğrenildi. Bunun üzerine İstanbul’dan hareket eden özel ekip şüphelilerin izini Ankara sokaklarında buldu. Kendilerine kalacak yer aradıkları öğrenilen Muyassar M. ile Şersat H. saat 03.00 sıralarında hırsızlık olayının üzerinden 24 saat bile geçmeden gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 16 bin 936 dolar para ile 300 gram ağırlığında burma bilezik ele geçirildi. Şüpheliler İstanbul’a getirildi.

SUÇLARINI İTİRAF ETTİKLER
Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada Muyassar M.’yi elindeki poşetle siteden çıkarken görüp haber vermediği öğrenilen F.A. adlı kadın çalışanın gözaltına alınmasıyla gözaltı sayısı 7’e yükseldi.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Poliste yapılan sorgularında Muyassar M. ile Şersat M. suçlarını itiraf ettikleri ancak çaldıkları paranın üzerlerinde çıkan para kadar olduğunu iddia ettiler. Diğer şüpheliler ise hırsızlıkla bir ilgilerinin bulunmadıklarını söyledikleri öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan Türkmenistanlı karı kocasında aralarında bulunduğu 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak:İnternethaber

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.