28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

ÜLKEMİZ VE ÜMMET ADINA GENÇLİĞE ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Tuzla Halil Türkkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ÖNDER Genel Başkanı Halit BEKİROĞLU’nu okulda ağırladı.

Ülkemiz ve Ümmet adına gençliğe çok iş düşüyor

14 Kasım 2017 Salı 10:25

Halil Türkkan AİHL ÖNDER Genel Başkanını Ağırladı

İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu Halil Türkkan Kız AİHL’de öğretmen ve öğrenci buluşmları kapsamında bir araya geldi.

Bir süre önce okul müdürlüğüne atanan Musa KURT’un başlattığı  öğrenci, öğretmen veli ve STK buluşmaları devam ediyor.

Proje kapsamında ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu Halil Türkkan Kız AİHL öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi . Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada öğretmenler hasbihal eden Bekiroğlu,Medeniyet davasının mimarlarının öğretmenler olduğunu, öğretmenin çok önemli olduğunu vurguladı.

Öğretmenler odasındaki buluşmanın ardından öğrencilerle bir arya gelen BEKİROĞLU öğrencilerle “İmam Hatipli Olmak Ne Demek?”  konusunda söyleşi gerçekleştirdi.

ÖNDER ve imam hatiplerin tarihçesini anlatan kısa video sunumunun ardından kürsüye gelen BEKİROĞLU “İmam Hatiplilerin daha çok ileriye gitmek için çok çalışma hedeflerinin olması gerektiğini ifade etti. İmam Hatipli Ne değildir? Diye sorsalar İmam Hatipli asla tembel değildir derim. Milletimiz, ülkemiz ve Ümmet adına gençliğe çok iş düştüğünü ifade etti.

Söyleşinin bitiminde interaktif bir şekilde çğrenciler soru cevap etkinliği gerçekleştirildi.
Halil Türkkan Kız AİHL öğrenci meclisinin katkılarıyla gerçekleşen programa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adnan SARIYILDIZ, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin ÇANGIR, Tuzla İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği TİHMENDER yönetimi ve Başkanı Ekrem Erdem, AGD Tuzla Temsilcisi İsmail ÇALIŞKAN, Yıldız Ali Hasoğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Beşir TORUK, Tuzla İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erdoğan DEMİRYÜREK, Evliya Çelebi Kız AİHL Müdürü Cemil Genç, Okul İmam Hatip lise ve ortaokullarının Okul Aile birlikleri ve  okul öğrenci Meclisi temsilcileri katıldı.

Programın bitiminde okul müdürü Musa KURT tarafından Önder Genel Başkanına gününü anlam ve önemini belirten bir plaket takdim edildi.  Tuzla İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği Başkanı Ekrem ERDEM tarafından da çiçek takdiminde bulunuldu.

metin-cangi.jpg

1-005.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.