29 Mart 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

TUZLA'DA KIŞ MASALI YAŞANIYOR!

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan minik kursiyerler, farklı etkinliklerle yarıyıl tatilinin keyfini çıkarıyorlar.

Tuzla'da kış masalı yaşanıyor!

22 Ocak 2019 Salı 12:52

Masalcı Abla Zeynep Erkorkmaz’ın hazırlayıp sunduğu interaktif “Bir Kış Masalı” adlı tiyatro, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi şubelerinde sahneleniyor. İlk gösteri Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi İçmeler Mahallesi şubesinde düzenlendi. Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi kursiyer anne ve çocukları, gösteriyi keyifle izledi. Çocuklar masalın kahramanı oldu,  müzikli oyunlar ve danslar masala renk kattı. Minik kursiyerler, tiyatronun ardından Kış Masalı köşesinde etkinliklere katıldı, sınıf içi etkinliğinde “Kış Masalı Kartları” yaptı. 

kis--2019(2).jpg

‘Eğitim Kenti Tuzla’ Olarak Tanınmak İstiyoruz
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla eğitim hizmetlerine devam edeceklerini söyledi. Çocuklarını Tuzla Belediyesi’nin eğitim birimlerine emanet eden velilere teşekkür eden Bacacı, “İnsanın canını güvendiği bir yere emanet etmesi kadar güzel bir şey yoktur. Eğitim küçük yaşta başlamalı, evdeki annelerimizle beraber bu taçlanmalı. Tuzla Belediyesi olarak yavrularımız ve annelerimizle beraber eğitimlerimize devam edeceğiz. Annelerimiz evden çıksın, kendilerini eğitsin istiyoruz. Velilerimiz ve yavrularımızla beraber çok güzel birliktelikler oluşturduk. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla eğitim hizmetlerimize her daim devam edeceğiz. Tuzla’nın “Eğitim Kenti Tuzla” olarak tanınmasını istiyoruz” dedi.

 kis-masali-niyor-2019(3).jpg

Bir Kış Masalı Programı

Tarih                                         Saat                Yer

21.01.2019 Pazartesi                 11.00               Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi

İçmeler Mahallesi Şubesi

21.01.2019 Pazartesi                 14.00               Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi

Yayla Mahallesi Şubesi

22.01.2019 Salı                         11.00               Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi

Emlak Konut Şubesi

22.01.2019                                14.00               Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi

Orhanlı Mahallesi Şubesi

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.