19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

TUZLA'DA GÖZ KAMAŞTIRAN SERGİ!

9 Nisan Salı Günü start alan Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Gelenekten Geleceğe Anadolu Rüzgarı Temalı sergi açılışları, merkez sergi açılışıyla göz kamaştırdı.

Tuzla'da göz kamaştıran sergi!

30 Mayıs 2019 Perşembe 18:49

TUZLA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ 2019 SERGİ PROGRAMI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin ÇANGIR, Tuzla Halk Eğitimi Merkezi olarak    kursiyerlerimiz yaptığı çalışmaların sergilenmesini  yaklaşık iki aya yaydık ve farklı mekanlarda sergilenmesiyle halkımız Tuzla Halk Eğitim Merkezi’ni daha yakından tanıyor. Milli Eğitim faaliyetleri içerisinde Halk Eğitim Merkezlerinin büyük bir yeri ve önemi vardır. Halk Eğitim Merkezimizde 7 den 70 ye her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlenmektedir. Gelenekten Geleceğe Anadolu Rüzgarı Temalı sergilerimizde kursiyerlerimizin  eserleri sergileniyor. Bu gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerle kurslarımızı tanıtıyoruz dedi.

muduru-4165498880_n.jpg

ÇANGIR, ’’Halk için Eğitim, Eğitim İçin Tuzla Halk Eğitim’’ sloganıyla çıktığımız  bu yolda, yıl sonu sergilerimizin yoğun ilgi görmesi bizleri çok mutlu etti. Bu sergilerin düzenlenmesi konusunda ekip arkaşlarıma, öğretmenlerime, kursiyerlerime teşekkür ederim.  Ayrıca kursların açılmasında, sergilenmesinde, tanıtılmasında  bize her zaman destek olan, Tuzla Kaymakamı sayın Ali AKÇA’ya, Tuzla Belediye Başkanı Sayın Dr. Şadi YAZICI’ ya ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Ahmet ALİREİSOĞULU’na teşekkür eder , saygılarımı sunarım dedi.

mudur-49080499247775744_o.jpg

ÇANGIR "Son olarak; 18  Haziran Salı Günü Saat 16:00’da  Viaport Marina Karma Sergisine ve 25 Haziran Salı  Günü Saat 11:00’da Fotoğrafçılık Sergisine tüm halkımız davetlidir." dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.