25 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

TUZLA BELEDİYESİ, ŞİFA MAHALLESİ’NDE 4 BİN KİŞİLİK SOKAK İFTARI DÜZENLEDİ

Tuzla Belediyesi, geleneksel sokak iftarlarına devam ediyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şifa Mahallesi sokak iftarında 4 bin Tuzlalı ile birlikte iftar açtı.

Tuzla Belediyesi, Şifa Mahallesi’nde 4 Bin Kişilik Sokak İftarı Düzenledi

10 Haziran 2016 Cuma 15:07

Tuzla Belediyesi, Şifa Mahallesi Zafer Sokak’ta iftar sofrası kurdu. Şifa Mahallesi sakinlerini bir araya getiren iftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile belediye yöneticileri de katıldı. İftar öncesi vatandaşları selamlayan Başkan Yazıcı, “Yılın 365 günü kalbimizdesiniz” mesajı verdi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sokak iftarında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Yazıcı, “Ramazan ayında da sizinle birlikte olmak için gayret sarf ediyoruz. Her mahallede bu sofraları kuruyoruz. 365 gün birlikte olma gayretimizi Ramazan ayında bu sofralarla süslüyoruz. Amacımız birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi paylaşmak. Bu iftar sofralarında maksat yemek değil, aynı sofrayı paylaşabilmektir. Aynı mahallede aynı sofrayı paylaşmayan, birbirini tanımayanlar olduğunu düşündüğümüzde hem insani hem de İslami bir tavır olarak Ramazan’ı Şerif’in yüzü suyu hürmetine aynı sofraları paylaşıyoruz. Biz Ramazan’ın rahmetinden, bereketinden feyz almak istiyoruz. İnşallah her Ramazan’da bütün mahallelerde bu sofralarda sizlerle birlikte oluyoruz ama 365 gün de kalbimizdesiniz. Tuzla’mızı geliştirerek, değiştirerek inşallah sizlere layık bir hizmet anlayışını ortaya koymaya çalışıyoruz” dedi.

iftararduzenledi-(7).jpg

Şelale Eğitim Parkı’nda Nevşehirliler İftarı Düzenlendi
Aynı akşam Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’ndaki Tuzla Belediyesi Anadolu Kültür Merkezi’nde Tuzla Nevşehir Dernekleri sokak iftarı düzenlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şifa Mahallesi sokak iftarının ardından Tuzla Nevşehir Dernekleri iftarına katıldı. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.