20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara22°C

TÜM SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Pendik'te hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri kaymakamlığın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıyla bir araya geldi.

Tüm sorunların üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın

02 Ocak 2017 Pazartesi 12:23

2016’nın son Kamu Kurum İdarecileri toplantısı yapıldı
Kamu Kurum ve Kuruluşları İstişare Toplantısı’na yeni Kaymakam Yılmaz Şimşek, Pendik Belediye Başkanı Dr.Kenan Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Jnd. Yzb. Cengiz Önder, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Irmak, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ve çok sayıda muhtarlar katıldı.

Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek açış konuşmasından henüz bir hafta önce göreve başladığı Pendik İlçesini, kurum ve kuruluşları bu toplantı vesilesiyle daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu Pendik’te görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Yılmaz tüm birimler bir ve beraber uyum içinde hiç kimsenin ötekileştirilmediği ve herkese eşit mesafede davranılacağının altını çizdi, Yılmaz tüm kurumlar vatandaşa adil davranacak vatandaşın hayatını kolaylaştırmak için yoğun çaba sarf edecek bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz, benim görev yaptığım dönemde böyle olsun istiyorum dedi.

Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Dr. Kenan Şahin, ilçemizde her şey kontrol altında ve belediye olarak hemen her konuda vatandaşın yanında olduklarını bu bizim meselemiz değil diyerek hiçbir sorunun üstünü örtemeye çalışmadık tüm gelen şikayetlerin üzerine eğildik eğilmeye devam ediyoruz, kurum, kuruluşlarla, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları dahil herkesle gayet uyum içinde ilçemizin sorunları hakkında kafa yoruyor ve çözüm üretiyoruz iyi bir ekip ve makine parkımız var bunları yerli yerinde ve zamanında kullanarak tüm sorunların üstesinde geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Kamu kuruluşlarının temsilcileri kendileri için önem arzeden konuları dile getirdi. Toplantıda son olarak Mahalle ve köy muhtarları da mahallelerinin sorunları hakkında bilgi verdi.

kamu-muhtarla-0026.jpg

kamu-mudurler-yni-0021.jpg

kamu-muhtarlar-1024.jpg

kamu-vahap-0033.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.