29 Mart 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara20°C

TÜM ALTYAPI ÇALIŞMALARI CEBİNİZDEN GÖRÜLEBİLECEK

Pendik Belediyesinin yeni uygulamasıyla hangi sokak ve caddede hangi altyapı çalışmasının yapıldığı anında görülebilecek.

Tüm Altyapı Çalışmaları Cebinizden Görülebilecek

21 Ocak 2019 Pazartesi 15:08

“Günlük Altyapı Çalışma Programı” adlı uygulamaya hem Pendik Belediyesinin WEB sitesinden hem de cep telefonlarındaki Google Maps uygulamasından erişilebilecek.

Yeni uygulama sayesinde Pendik genelindeki yol açma-genişletme, kavşak-kaldırım, asfalt yama-serim, yağmur suyu kanalı, yeraltı çöp konteyner imalatları ile İBB, İSKİ, AYEDAŞ, TELEKOM ve İGDAŞ gibi diğer kurumlara ait çalışmalar da ayrıntılı bir şekilde görülebilecek. Uygulamayla hem vatandaşın sokağında yürütülen çalışmanın niteliğini öğrenmesini sağlayacak hem de kurumlar arasındaki koordinasyona katkı sağlanacak.

Uygulamaya nasıl erişilecek?

Günlük Altyapı Çalışma Programı’na iki şekilde erişim sağlanıyor. Uygulamaya bilgisayarınızdan erişmek için https://www.pendik.bel.tr/sayfa/detay/harita linkine tıklamanız yeterli oluyor. Açılan sayfada harita üzerinden nerede, hangi çalışmanın kim tarafından yapıldığı ve ne zaman biteceği bilgileri görülebiliyor.

Uygulamaya cep telefonundan erişmek için ise yine linke tıklamanız yeterli oluyor. Harita bu kez cep telefonlarındaki Google Maps aracılığıyla açılacak. İsterseniz Google Maps Menüsü üzerinden uygulamayı aktif ya da pasif hale getirebileceksiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.