20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇI SONRASI BOMBA PATLADI! PELKAS 15 MİLYON EURO...

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe deplasmanda ezeli rakibi Trabzonspor'u Pelkas'ın müthiş golüyle mağlup etti. Maç sonrasında Yunan basını Pelkas ile ilgili bombayı patlattı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası bomba patladı! Pelkas 15 milyon euro...

01 Mart 2021 Pazartesi 13:08

Haftanın en önemli karşılaşmasında Trabzonspor evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı lacivertli ekibin üstün oyunu ile ilk yarısını beraberi bitirdiği maçı Pelkas'ın müthiş golü ile 1-0 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.
Fenerbahçe’ye Trabzonspor karşısında galibiyeti getiren golü atan Dimitris Pelkas’ın maçın adamı olduğu gece ülkesi Yunanistan’da da yankı uyandırdı.Her iki takımdaki Yunan futbolcuların birbirleriyle karşı karşıya geldikleri hatırlatılarak, sarı-lacivertlilerdeki oyuncunun, bordo-mavili ekipteki vatandaşı Bakasetas’a üstün geldiği ve maçın sonucunu tayin eden isim olduğu belirtildi.Sarı-lacivertli takımda ligdeki beşinci golünü kaydeden 27 yaşındaki orta saha oyuncusu ile ilgili Yunan basınında şu satırlara yer verildi:

METROSPORT:
“Dimitris Pelkas çoktan Fenerbahçe taraftarının dudağında bir şarkıya dönüştü. Sakatlıktan daha güçlü bir şekilde döndü. PAOK’taki baskıyı üzerinden atan oyuncu Fenerbahçe’yi şampiyonluk yarışında sürükleyebileceğini gösteriyor” Kaynak:Milliyet

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.