25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara28°C

ŞENEL KORKMAZ KIZINI EVLENDİRDİ

AK Parti Pendik Belediye Meclis Üyesi işadamı Şenel Korkmaz'ın kızı Tuğba Korkmaz, hayatını FatihHoşoğlu'yla birleştirdi.

Şenel Korkmaz kızını evlendirdi

28 Ekim 2019 Pazartesi 12:05

Ada Davet ve Balo Salonu'nda gerçekleştirilen nikah merasiminde davetliler salonu tıklım tıklım doldurdu. Tuğba ve Fatih çiftinin nikahını Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin kıyarken, nikah şahitliklerini AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Süleyman Pergel, Nurettin Beşinci, Av. Ramazan Öztürk yaptı.

dsc_0064.png

Nikaha, Pendik ilçe protokolü, işadamları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Davetlileri kapıda karşılayan AK Parti Pendik Belediye Meclis Üyesi Şenel Korkmaz, kendisini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Siyasetçi-işadamı Korkmaz, " Kıymetli dostlarıma, akrabalarıma ve davetimize katılma nezaketi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Şahsımı bu mutlu günümde yalnız bırakmadılar. Sağolsunlar, varolsunlar.  Rabb'imden evlatlarımıza mutlu bir birliktelik diliyorum."diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.