19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

SAĞLIK MÜDÜRÜ EYÜPOĞLU'NDAN, PADİŞAHLA NEFSİNİN HİKAYESİ

Pendik İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kamil Eyüpoğlu, Mevlanayı ve güzelliklerini anlatmak için ‘Padişahla Nefsinin Hikayesi’ isimli bir kitap yazdı.

Sağlık Müdürü Eyüpoğlu'ndan, Padişahla Nefsinin Hikayesi

11 Ekim 2017 Çarşamba 10:47

Herkesin zevkle, kolaylıkla okuyabileceği bir dille kaleme aldığı kitabın ilk baskısı çıktı.

Eyüpoğlu, kitabının eğlenceli, akıcı ve sürükleyici olmasına özen gösterdiğini ifade etti. Dr.Kamil Eyüboğlu, "Günümüze uyarlıyarak zenginleştirilen bu kitabı herkesin çok seveceğini düşünüyorum."dedi.

Eyüpoğlu kitabında, bundan asırlar önce Mevlana ve Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerim ne demek istedi? Kur'an'ın evrensel mesajının günümüzde daha anlaşılır bir dilde anlatarak herkesin faydalanabileceği çok önemli bir esere imza atmış oldu.

Pendik İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kamil Eyüpoğlu, yaşadığı bölgeyi ve çocukları seven örnek bir müdür profili çiziyor. Bu amaçla dört ayrı çocuk kitabı yayınladı.Tavşanın hilesi, Kel Papağan, Hendek Ateşi ve Rum Elçisi gibi çocuklara hitap edecek dört ayrı eser baskıya hazır hale getirilmiş durumda. Kamil Eyüboğlu, 2-3 yıl içinde eserleri 60-70’e çıkarmayı planlıyor. Sağlık Müdürü, yazdığı kitapları çocukların ve insanların hizmetine sunmak için sabırsızlıkla bekliyor, tabii ki sponsor bulabilirse.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.