19 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C

SAFİR BÖLGEDE EĞİTİMİN KALİTESİNİ DAHA DA YÜKSELTECEK

Safir Koleji Pendik Kampüsü Müdürü Adem Fidan, ana okulu ve ilkokul müdürü Şevket Yıldırım, ortaokul ve lise müdürü Orhan Allar ile Halkla ilişkiler sorumluları Esra Uman ve Seda Arslan yerel basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

Safir Bölgede eğitimin kalitesini daha da yükseltecek

07 Ekim 2019 Pazartesi 12:00

Çamçeşme Mahallesi Tersane Caddesi Pendorya ve Metro Alışveriş Merkezlerinin bulunduğu adreste bulunan Safir Koleji “Milli, Yerli ve Çalışkan Bir Nesil” sloganıyla Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen ve Teknoloji Lisesi olarak eğitim öğretim faaliyetlerini yürütüyor.

dsc_0018-024.jpg

Profesyonel bir eğitim öğretim kurumu hüviyetindeki Safir Koleji, fiziki mekan olarak bir çok imkana sahip, içerisinde yüzme havuzundan, spor salonuna, oyun alanından, eğitim alanına, 20 kişilik sınıflar ve tüm teknik donanımlarıyla çağın gereğine uygun cihazlar eşliğinde tüm branşlarda kaliteli ve üst düzey bir eğitim vermekte.

dsc_0023-018.jpg

Safir Koleji Pendik ve Tuzla ilçelerinin kesiştiği noktada yer alıyor. Kampüs Müdürü Fidan, "İddia ediyorum; başkaca bir eğitim kurumu bu dönem bu bölgede 250’nin üzerinde bir öğrenci kaydı yapmamıştır. Biz Safir Koleji olarak bu bölgede eğitime önemli bir değer katıp, katkı sunup ve kalite katacağımız inancındayız." ifadesinde bulundu.

dsc_0031-011.jpg

Safir Koleji Pendik Kampüsü Müdürü Adem Fidan, "Kolejimiz eğitim-öğretimin en iyi şekilde verilmesi hususunda son derece önemli olan eğitim kurumları arasında yer almaktadır. Kolejimizde öğrencilerimizin her alanda başarılı olmalarını temenni etmekteyiz. Pendik ve Tuzla Bölgesinin en iyi koleji olmamızın getirdiği gurur ile verdiğimiz tüm eğitimlerde öğrencilerimizi geleceğe hazırlayarak ilerlemekte, bu şekilde bir ilerleme kaydedilmesi ise eğitimde başarının gelmesine yardımcı olmaktadır. Bu nedenle yapılan çalışmalar ve çıkılan yollarda, kolejlerin getirdiği faydalar ve sağladığı olanaklar, öğrencilerin geleceklerinin emin ellere alınması için oldukça önemlidir. Bu hususta dikkat edilmesi gerekenlere dikkat ederek, kolejimizde değerli öğrencilerimize her eğitimi en profesyonel şekilde veriyoruz. Verdiğimiz eğitimlerimiz hakkında bizlerden bilgi almak ve gerekli hususları öğrenmek isterseniz, kapımız sonuna kadar açıktır."diye konuştu.

Haber:Yaşar Şimşek

dsc_0029-008.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.