28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

'SADECE UÇMAYI DENEYECEĞİM' DEDİ VE 8'İNCİ KATTAN ATLADI!

Konya'da lise öğrencisi 15 yaşındaki N.S.T. Instagram hesabındaki arkadaş grubuna, "Aranızdan ayrılıyorum. Bunu intihar olarak görmeyin, sadece uçmayı deneyeceğim.

'Sadece uçmayı deneyeceğim' dedi ve 8'inci kattan atladı!

20 Aralık 2016 Salı 11:57

Konya'da lise öğrencisi 15 yaşındaki N.S.T. Instagram hesabındaki arkadaş grubuna, "Aranızdan ayrılıyorum. Bunu intihar olarak görmeyin, sadece uçmayı deneyeceğim. Bakalım yer çekimi ne kadar kuvvetliymiş'' diyerek bir inşaatın 8'inci katından atlayıp, intihar etti.

İddiaya göre, mesajın ardından genç kız, 8 katlı bir inşaatın son katına çıkıp balkona oturdu. Bir süre sonrada kendini boşluğa bırakıp aşağı düştü. Durumu fark edenler sağlık görevlileri ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri N.S.T.'nin öldüğünü belirledi. Genç kızın cesedi otopsi için Seydişehir Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Seydişehir'de oturan Enis Çamlıoğlu Lisesi öğrencisi N.S.T. , bugün öğle saatlerinde fotoğraf paylaşım sitesi Instagram hesabındaki arkadaş grubuna, aralarından ayrıldığını, artık arkadaş grubunun 4 kişi devam edeceğini psikolog olmadan kendi psikolojisine kurban gittiğini belirterek, "Bunu intihar olarak görmeyin, sadece uçmayı deneyeceğim. Bakalım yer çekimi ne kadar kuvvetliymiş" diyerek mesaj gönderdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.