24 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

SABİHA GÖKÇEN VE KURTKÖY'E ALTERNATİF YOL

Pendik Belediyesi Kemiklidere 11. Yan Kol’un yapımını sürdürürken bu yolun Velibaba ve Güllübağlar’daki yan kolları olan Kahramanlar ve Yaşar Doğu Caddelerindeki genişletme çalışmalarını da tamamlamak üzere.

Sabiha Gökçen ve Kurtköy'e alternatif yol

13 Kasım 2019 Çarşamba 12:15

Kemiklidere 11. Yan Kol yol çalışması olarak da bilinen alternatif yolun yapımı sürüyor. Hava şartlarının da uygun olmasıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni açılan alternatif yolda hummalı bir çalışma yürütüyor. Ekipler, aynı anda bu yolun Velibaba ve Güllübağlar Mahallelerindeki yan kolları olan Kahramanlar ve Yaşar Doğu Caddelerinde genişletme ve geometrik düzenleme çalışmaları yapıyor. Sürücüler, yenilenen 1 km uzunluğundaki Kahramanlar Caddesi’yle Mimar Sinan Caddesi’nden Ankara Caddesi’ne, 850 metrelik yapımı devam eden Yaşar Doğu Caddesi’yle de Ankara Caddesi’nden Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ne konforlu bir şekilde bağlanabilecek.

dabilil-r-banner-yuksek.png

11. Kemiklidere Yan Kol Yolneden önemli?

Kemiklidere 11. Yan Kol yol çalışması olarak adlandırılan yaklaşık 5 km.lik yol, (çift gidiş-geliş: 9 km) Velibaba Mahallesi Aytemiz Petrol’ün olduğu (Mimar Sinan Caddesi)bölgeden başladı. Esenler, Güllübağlar ve Çamçeşme Mahallelerinden geçecek olan yol, Kavakpınar TEM Bağlantı Yolu’nda inşa edilen yer altı araç geçidine bağlanacak.11. Dere Yan Kol Yolu, Ankara Caddesi’nin trafik yükünü azaltmanın yanında Sabiha Gökçen Havalimanı’na daha hızlı erişimi sağlayacak. Bu yolun Velibaba ve Güllübağlar’da olduğu gibi yan kolları olacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.