16 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara23°C

RÜSTEM KABİL'DEN BOMBA SEÇİM TAHMİNİ

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Pendik'ten yüzde 70 oy alacaklarını söyledi.

Rüstem Kabil'den bomba seçim tahmini

18 Haziran 2018 Pazartesi 14:32

AK Parti Pendik İlçe teşkilatının seçim kararı alınmasından sonrda tempoyu artırdığına dikkat çeken Rüstem Kabil, dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdiklerini söyledi. İftar'da, Teravih'te ve Sahur'da vatandaşlarla buluştuklarını ifade eden ilçe başkanı, 24 Haziran'da Pendik'ten rekor oy bekdeklerini söyledi.

Pendik İlçe teşkilatı olarak 10 binden fazla teşkilat mensubuyla sahada olduklarını kaydeden Kabil, " Belediye başkanımız, Ana kademe yönetimi , gençlik kolları, kadın kolları mahalle başkanları, mahalle yönetimleri, sandık yönetimleri ve gönüllülerle Pendik'i taradı. Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmamaya çalıştık. Hep birlikte gönüllere girebilmek için gayret ettik. Pendikliler bu süreçte bizi bağrına bastı. Cumhurbaşkanımıza ve partimize olan güvenlerini ifade ettiler. Bizde güvenlerinin karşılığında halkımıza en güzel hizmeti yapmak için gayret ettik. Çok şükür bunda da başarılı olduk."diye konuştu.

Seçime MHP ile ittifak yaparak girdiklerine dikkat çeken Rüstem Kabil, " İttifak olarak yüzde 70 oy alacağımızı tahmin ediyorum. Pendik'te rekor kırmak için çabalıyoruz. Bundada başarılı olacağız. " diye konuştu.

Öte yandan AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı Seçim İdare Merkezi'nde bayramlaşma töreni organize etti. Programa Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, milletvekili adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

dsc_0042-006.jpg

dsc_0065-002.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.