19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

RUS MEDYASINDAN TÜRKİYE VE ERDOĞAN'A İTİBAR SUİKASTI!

Rus medyası Türk heyetinin 2 dakika bekletildiğini yalanını ortaya atan bir video paylaşarak Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik itibar suikastına girişti.

Rus medyasından Türkiye ve Erdoğan'a itibar suikastı!

09 Mart 2020 Pazartesi 18:18

Ancak Hulusi Akar'ın görüntüleri, Rus medyasının oyununu bozdu. Öte yandan muhalif sol medyanın ise bu alçaklığı sahiplenmesi dikkat çekti.

Rus medyasından Türkiye ve Erdoğan'a itibar suikastı! "2 dakika bekletildi" yalanı bakın nasıl çöktü

Rus medyası Türk heyetinin 2 dakika bekletildiğini yalanını ortaya atan bir video paylaşarak Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik itibar suikastına girişti. Ancak Hulusi Akar'ın görüntüleri, Rus medyasının oyununu bozdu. Öte yandan muhalif sol medyanın ise bu alçaklığı sahiplenmesi dikkat çekti.

 

 yeniakit.com.tr 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesiyle ilgili bir video paylaşan Rus medyası, Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik itibar suikastına kalkıştı.

5 Mart'ta gerçekleşen Erdoğan-Putin görüşmesinde yaklaşık 15-20 saniyelik bekleyişini Rus medyası 2 dakika diye vererek algı operasyonuna girişti. Türkiye'deki muhalif medya ise bu görüntülere balıklama atladı.

15 kez kesilen görüntüye sayaç koydular

"Putin, Erdoğan'ı 2 dakika bekletti" diye servis edilen videonun art arda farklı kamera görüntülerini birleştirerek Rus medyası tarafından uzatıldığı belirlendi.

15 kez kesilmiş görüntülerin birleştirildiği görülen videoya bir de sayaç koydular.

Görüntüler tekrar tekrar verildi

Bakan Hulusi Akar'ın Berat Albayrak'ın rozeti ile kendi kravatını düzelttiği ve aldığı bir kağıdı okuduğu görüntüler ve Fahrettin Altun'un elindeki evraklarla uğraştığı bölümlerin tekrar tekrar verildiği videonun kasıtlı şekilde uzatıldığını gözler önüne serdi.

Sol medya yine Türkiye'nin yanında olamadı

Muhalif sol medya da böyle bir milli mesele üzerinden Türkiye'ye ve Erdoğan'a yönelik algı operasyonuna kalkışmasına destek çıktı. Rus medyasının Türkiye'ye yönelik algı operasyonunu sahiplenen muhalif medya, asıl hedefin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ziyade Türkiye olduğunu göremeyecek kadar kör ve cehalet içerisinde olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Putin'in beklediği görüntüleri görmezden geldiler

Öte yandan 15 saniyelik bir bekleyişi 2 dakika kadar uzatan Rus ve sol medya, Erdoğan'ı bekleyen Putin'in kesintisiz beklediği videosunu görmezden geldi.

Kaynak:Yeniakit

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.