24 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

POSOFLULAR'IN YÖRESEL KAHVALTISINDA KUŞ SÜTÜ EKSİKTİ!

İstanbul Anadolu Yakası Posoflular Derneğin'nin geleneksel kahvaltısında davetlilere Posof Yöresine has yiyecekler ikram edildi.

Posoflular'ın yöresel kahvaltısında kuş sütü eksikti!

17 Ocak 2017 Salı 14:37

POSOFLULARDAN YERLİ KAHVALTI

Posoflular Darneği tarafından geleneksel hale getirilen ve 15 günde bir düzenlenen kahvaltı programı 15 Ocak Pazar günü İstanbul Anadolu Yakası Posoflular Derneği'nde gerçekleştirildi. Anadolu Yakası'nda İkamet eden Posofluları bir  bir araya getiren programda  yöreye has yiyeceklerden oluşan Kete, Çeçil Peyniri, Küflü Peynir, Toluğ Peyniri, Posof Balı ve tereyağı ikram edildi. Bir yandan kahvaltı edip, bir yandan çaylarını yudumlayan, dernek üyesi Posoflular, memleket hatıralarını yadettiler.

Programda önümüzdeki günlerde yapılması düşünülen ”HİNKAL Günü” ve geleneksel "Seyran" için görüş alışverişinde bulunuldu.

Kahvaltının organizasyonunu eski başkanlardan Ferman Güner yaparken, Final Dershaneleri Kurucularından Tahsin Koçak, İş adamlarından Varol Subaşı ve yine esnaflardan Atilla Güngör’de kahvaltıda hazır bulundu. Dernek Başkanı Yılmaz Şimşek konuşmasında davete icap eden tüm katılımcılara teşekkür etti.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.