25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara24°C

PESİAD'TA BAŞKAN DEĞİŞMEDİ!

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği 5. Olağan Genel Kurulu PESİAD ve Genç PESİAD üyelerinin katılımıyla PESİAD merkezinde gerçekleşti.

PESİAD'ta başkan değişmedi!

21 Mart 2018 Çarşamba 12:16


Genel kurula, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal,  İTO Meclis Başkanı Şekib Avdagiç, Pendik Belediyesi Başkan Yardımcıları Cevat Yaman ve İzzet Öztop, Pendik Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Salih Çalık ve çok sayıda işadamı ve sanayici katıldı.

Genel Kurul saat 10.30’da video gösterimi ve Başkan Ahmet Cin'in konuşmasıyla başladı. Divanın oluşumunun ve şehitler için yapılan saygı duruşunun ardından konuşmalara geçildi.

Başkan Ahmet CİN: "PESİAD; dünyamızın merkezini daha müreffeh, daha yaşanılır, daha mamur, daha güzel yapmak üzere, Pendikli iş adamları tarafından kurulan Sivil bir inisiyatiftir.

Sınırlarımız Pendik'ten ibaret değil. Ancak faaliyetlerimizin başladığı merkez Pendik'tir.

2005 yılında yola çıktık. İş dünyasından arkadaşlarımız, işletmelerimizle birlikte, 13 yıllık mesafe kat ettik. PESİAD üyesi olmak, bugün itibarıyla artı bir değerdir, referanstır. Üyelerimizin kendi aralarındaki iş birlikleri, Pendik'te, ulusal ve uluslararası ölçekte iş yapma becerileri, hamdolsun, gelişmiştir ve gelişmeye devam etmektedir. Üye buluşmalarımız, sektörel toplantılarımız, yurt dışı gezilerimiz, uzmanlara kulak verdiğimiz toplantılar, üniversite ve kurum işbirliklerimiz...Bu gelişmeye hizmet eden etkinliklerdir.

Pendik, sürekli göç alan, bu nedenle İstanbul'un pek çok ilçesi gibi, Anadolu'nun özeti olan bir ilçedir. İş dünyasında Anadolulun değerlerini yaşatmak, hepimiz için bir önceliktir. Okulların, imkan darlığı çeken öğrencilerin, cami inşaatlarının, hayırlı ve iyi olan her şeyin yanında saf tutmayı vazifemiz biliyoruz. Bu vazifeyi ifa etmek için sürekli çalışıyoruz. Hepimizin olduğu gibi, PESİAD'ın da en büyük serveti, bu ülkenin bir yaşayanı olmaktır. Türkiye'nin ilgi alanına giren herşey, bizim ilgi alanımızdadır. Türkiye'nin derdi bizim derdimiz, Türkiye'nin seferi bizim seferimiz, Türkiye'nin zaferi bizim zaferimizdir.

Kongreleri bir tazelenme, yenilenme mevsimi olarak görüyoruz. Bazılarımız gidiyor, bazılarımız geliyor. Maksadımız, hedefimiz, yürüyüşümüz hamdolsun, yeni bir heyecanla, kaldığı yerden devam ediyor. PESİAD'a güç veren, PESİAD'ı var eden pek çok arkadaşımız, Türkiye'nin önemli kurumlarında, memleket sevdamızın gereğini yapmaya devam ediyorlar.

Yönetim kurulunda daha önce görev yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yönetim kuruluna yeni giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kongremiz hayırlı olsun. PESİAD'ın ve ülkemizin yolu açık olsun."dedi.

Genel Kurulda faaliyet ve mali raporların görüşülerek onaylanmasıyla, tüzük değişikliklerinin yapılmasının ardından yönetim ve onur kurullarının seçimi yapıldı.

Tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa yeniden Ahmet Cin getirildi.

aj1x3888.jpg

aj1x3894.jpg

aj1x3904.jpg

aj1x3908_2.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.