19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara20°C

PENDİK'TEN VAN'A DESTEK ZİYARETİ!

Pendik Belediyesi, kayyum atanan Van Erciş Belediyesine destek ziyareti gerçekleştirdi.

Pendik'ten Van'a destek ziyareti!

22 Aralık 2016 Perşembe 12:37

Pendik Belediyesinin yapacağı desteklerle ilgili gerçekleştirilen toplantıların ardından heyet, projelerin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Kayyum atan belediyelere destek ziyaretlerini sürdüren Pendik Belediyesi; Batman Belediyesi ve Beşiri İlçe Belediyesinin ardından Van Erciş Belediyesine de bir ziyaret gerçekleştirdi. Pendik Belediye Başkan Yardımcıları Ali Çelik ve Mehmet Sami Divleli başkanlıklarından oluşan heyet, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Mehmet Şirin Yaşar’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Heyeti makamında karşılayan Kaymakam Yaşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

norml-aret-1032x609.jpg

Heyet projelerin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu

Erciş Belediyesinin projeleri ve Pendik Belediyesinin yapacağı desteklerle ilgili gerçekleştirilen toplantıların ardından heyet, projelerin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Heyet, kardeş belediye olarak destekte bulunmak üzere Erciş’i ziyaret ettiklerini ve nasıl destekte bulunabilecekleri üzerine görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirtti. İlerleyen günlerde Erciş Belediyesinden bir heyet çalışmaları yerinde incelemek üzere Pendik’e bir ziyaret gerçekleştirecek. Bilindiği üzere 2011 yılında meydana gelen deprem sonrası Pendik Belediyesi Erciş’e önemli yardımlarda bulunmuş, günlerce buradaki vatandaşların kaderini paylaşmıştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.